Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Η Πάμελα Άντερσον στο ιστορικό τελευταίο γυμνό του Playboy
Μία παράδοση εξήντα και πλέον ετών φτάνει στο τέλος της με την απόφαση του περιοδικού Playboy να σταματήσει να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες – όμως πριν γίνει αυτό, θα κυκλοφορήσει ένα τελευταίο τεύχος του περιοδικού που θα περιλαμβάνει μία ακόμα γυμνή φωτογράφηση. Και ποια θα ήταν ιδανικότερη για αυτήν την ιστορική τελευταία φωτογράφηση από την πρώην σταρ του Baywatch και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα sex symbols των τελευταίων δεκαετιών, την Πάμελα Άντερσον;

Η 48χρονη σήμερα Πάμελα Άντερσον θα εμφανιστεί για 14η φορά στο εξώφυλλο του Playboy (περισσότερες από κάθε άλλη celebrity) στο τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου του 2016, και όπως δήλωσε η ίδια στο Entertainment Tonight, δεν θα αφήνει τίποτα στη φαντασία.

“Μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος (του Χιου Χέφνερ), που μου είπε 'δεν θέλουμε καμία άλλη, δεν υπάρχει καμία άλλη, θα μπορούσες να κάνεις το τελευταίο εξώφυλλο του Playboy'”, ανέφερε η Άντερσον, που σημείωσε πως προτού κάνει τη φωτογράφιση το συζήτησε με τους δύο γιους της, τον 19χρονο Μπράντον και τον 17χρονο Ντίλαν, οι οποίοι όπως παραδέχθηκε έχουν... παίξει ξύλο κατά καιρούς, αντιδρώντας στα πειράγματα συμμαθητών τους για τις “καυτές” πόζες της μητέρας τους.

“Έβγαλα όλα μου τα ρούχα”, δηλώνει για τη φωτογράφιση. “Απλώς ούρλιαζα, τα μαλλιά και τα στήθη μου πήγαιναν από 'δω κι από 'κει, τα παπούτσια μου πετάγονταν παντού”.

Το Playboy κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1953, με τη Μέριλιν Μονρόε να ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο, και μέχρι σήμερα είναι γνωστό για τις αμέτρητες γυμνές φωτογραφίσεις διάσημων γυναικών που έχει φιλοξενήσει στις σελίδες του. Ωστόσο, τον Οκτώβριο το περιοδικό ανακοίνωσε ότι από το τεύχος του επόμενου Μαρτίου η φιλοσοφία του περιοδικού θα αλλάξει, δίνοντας περισσότερη έμφαση στις συνεντεύξεις και τη μυθοπλασία. Ο λόγος; Πολύ απλά, με την υπερπληθώρα πορνογραφικού υλικού που είναι πια διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο στο Διαδίκτυο, οι γυμνές φωτογραφίσεις του Playboy θεωρήθηκαν πια ξεπερασμένες.

Φυσικά, οι περίφημες playmates θα συνεχίσουν να κάνουν τις εμφανίσεις τους σε κάθε τεύχος με τις γνωστές αισθησιακές τους πόζες – μόνο που πλέον θα είναι ντυμένες...
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!