Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Τα πιο περίεργα dating sites
Αγρότης μόνο ψάχνει..
FarmersOnly.com



Αυστηρό qualification: να είσαι και εσύ αγρότισσα, ή έστω κάποια που εκτιμά την αξία της αγροτικής οικογένειας - άντε και κάποια που θέλει να την, εχμ, εκτιμήσει.

Gingers του κόσμου ενωθείτε…

Αν ανήκεις στις τυχερές κοκκινομάλλες (παρεμπιπτόντως, πόσο πιο όμορφοι θα δείχναμε όλοι αν ήμασταν gingers;) που θέλουν και το άλλο τους μισό να είναι ginger head, αυτό είναι το site σου.

"Αχ, σου αρέσει και εσένα αυτή η μπάντα;"…
Tastebuds.fm


Το app που σε κάνει connect με άτομα που έχουν τα ίδια μουσικά γούστα με σένα. Κάντο download όταν θες να βρεις cool άτομα να έρθουν μαζί σου σε εκείνη την πολύ ψαγμένη συναυλία.

"Τι ζώδιο είσαι; "…

Προς το παρόν είναι προνόμιο μόνο του Λος Άντζελες αλλά αναμένεται να εξαπλωθεί σύντομα και στις υπόλοιπες πολιτείες. Και ναι, κάνει αυτό που φαντάζεσαι: ανάλογα με το ζώδιο, τον ωροσκόπο και τους υπόλοιπους αστερισμούς σου, σου εμφανίζει εκείνους με τους οποίους είναι πολύ πιθανό να ταιριάζετε. Ο κρυφός παράδεισος των γυναικών in other words.

Διάβασέ μου…

Το dating γίνεται intellectual. Το ALikeWise, με το που κάνεις register, σε ρωτάει ποιους συγγραφείς προτιμάς και ποια βιβλία και ποιήματα διαβάζεις και βάση των απαντήσεών σου μαντεύει το εν δυνάμει άλλο σου μισό.

Talk me British…

Επειδή ξαφνικά όλα ακούγονται πιο όμορφα όταν στα λέει ένας hot Λονδρέζος. Ή αλλιώς, η τελευταία ελπίδα των Αμερικανίδων να γίνουν πριγκίπισσες. Αν λοιπόν οι Βρετανοί και η σέξι προφορά τους είναι το φετίχ σου, κάνε κλικ. Και που ξέρεις, μπορεί να βρεις τον David Gandy των ονείρων σου.

Smart is Sexy



Σε αυτό το dating site γίνεσαι δεκτή μόνο αν είσαι απόφοιτη συγκεκριμένων πανεπιστημίων (από Ivy League και πάνω). Και ναι, πρέπει να κάνεις upload το πτυχίο σου για να το αποδείξεις.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!