Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Χάθηκε στην... ομίχλη ο ΠΑΟΚ, ήττα από την Κράσνονταρ στη Ρωσία
Την ήττα με 1-2 γνώρισε στο... ομιχλώδες Κράσνονταρ ο ΠΑΟΚ από την ομώνυμη ομάδα, και πλέον βλέπει τις πιθανότητές του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League να “ψαλιδίζονται”.

Οι Ρώσοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχοντας τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, και μετά από δύο καλές χαμένες ευκαιρίες με τον Άρι στο 18' και τον Λαμπόρντε στο 23' η Κράσνονταρ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Άρι, μετά από αντεπίθεση.

Οι Θεσσαλονικείς δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία του Ντίκαν, και ήταν τελικά οι Ρώσοι που διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 68', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζοαοζίνιο, μετά από ανατροπή του Καλέσιν μέσα στην περιοχή από τον Χαρίση, ενώ προηγουμένως στην ίδια φάση ο Καμπορέ είχε σημαδέψει με σουτ το δοκάρι του Γλύκου.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς στο 72', όμως ο Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντίκαν στο τετ α τετ, και όταν τελικά ο Μακ μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις ήταν πια αργά για να διεκδικήσει ο Δικέφαλος του Βορρά κάτι καλύτερο...

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντόρτμουντ δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Καμπάλα, την οποία συνέτριψε με 4-0.

Μετά τα αποτελέσματα αυτά, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση του 3ου Ομίλου του Europa League με 3 βαθμούς, έναντι 10 της Ντόρτμουντ (που έχει προκριθεί και μαθηματικά) και 7 της Κράσνονταρ, ενώ η Καμπάλα έχει έναν βαθμό. Πλέον, για να περάσει στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει στα εναπομείναντα παιχνίδια (με Καμπάλα στην Τούμπα και με Ντόρτμουντ στη Γερμανία) και η Κράσνονταρ να πάρει το πολύ έναν βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (με Ντόρτμουντ στη Ρωσία και με Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν).
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!