Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο Τσάρλι Σιν δήλωσε δημοσίως ότι έχει AIDS
Ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν, πρώην πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά “Two and A Half Men”, παραδέχθηκε σήμερα ότι είναι φορέας του ιού HIV που προκαλεί το AIDS.
Ο 50χρονος Σιν δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή “Today” του αμερικανικού δικτύου NBC ότι η διάγνωση έγινε πριν από τέσσερα χρόνια.Ο ηθοποιός έκτοτε προσπαθούσε να κρατήσει κρυφή τη διάγνωση, φοβούμενος ότι οι φαν του θα στραφούν εναντίον του.
 «Βρίσκομαι εδώ για να παραδεχθώ ότι είμαι θετικός στον ιό HIV», δήλωσε ο Σιν. «Είναι τρία γράμματα που είναι δύσκολο να τα χωνέψει κανείς».
Ερωτηθείς εάν είχε μεταδώσει τον ιό σε κάποιον άλλο από τότε που διαγνώστηκε ο ίδιος θετικός στον HIV, ο Σιν δήλωσε: «Αδύνατον».
Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ένας από τους λόγους για τους οποίους αποκάλυψε την κατάσταση της υγείας του ήταν για να σταματήσει τους εκβιαστές του. Δεν αποκάλυψε πόσα άτομα πλήρωνε για να εξαγοράσει τη σιωπή τους, δήλωσε, ωστόσο, ότι τα ποσά ανέρχονται σε εκατομμύρια δολάρια και καταβάλλονταν σε άτομα που κάποτε θεωρούσε ότι άνηκαν στο στενό του περιβάλλον.
«Αυτό που ξεχνούν οι άνθρωποι είναι ότι αυτά είναι χρήματα, χρήματα που παίρνουν από τα παιδιά μου», δήλωσε ο Σιν, αναφερόμενος στα πέντε παιδιά του και το ένα του εγγόνι.
«Νόμιζα ότι μπορούσαν να με βοηθήσουν. Αντί γι’ αυτό, η εμπιστοσύνη μου έγινε η προδοσία τους», είπε ο Σιν, προσθέτοντας ότι δεν θα πληρώνει πλέον αυτούς τους ανθρώπους.
«Νομίζω ότι σήμερα απελευθερώθηκα από αυτή τη φυλακή» δήλωσε ο ηθοποιός.
 Ο τρις διαζευγμένος Σιν υποδύθηκε το ρόλο του γυναικά εργένη Τσάρλι Χάρπερ στη δημοφιλή σειρά “Two and A Half Men” για οκτώ χρόνια πριν απολυθεί το 2011 λόγω της κακής συμπεριφοράς και του τρόπου ζωής του, που περιλάμβανε πάρτυ με πορνοστάρ και κοκαΐνη, αλλά και μια καταδίκη για επίθεση κατά της πρώην συζύγου του.
Αν και δεν έχει γίνει γνωστό από πού μολύνθηκε με τον ιό του HIV, ο ηθοποιός έχει παραδεχθεί ότι έκανε χρήση ενέσιμων ναρκωτικών και ότι ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με πόρνες, δραστηριότητες που αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης.
Σύμφωνα με την «Daily Mail» σε αποκλειστικό της δημοσίευμα, ο 50χρονος σταρ έχει απομονωθεί στο σπίτι του, βλέπει παλιές ταινίες με τον εαυτό του στην... ένδοξη εποχή του, και προσπαθεί να χωνέψει την διάγνωση.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!