Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015


Ο Ρίτσαρντ Γκιρ «δανείστηκε» τη σελίδα του Facebook της συμπρωταγωνίστριάς του Jena Malone, για να κοινοποιήσει τη φωτογραφία του, στην οποία είναι ντυμένος άστεγος.

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και συνοδευόταν με την ιστορία ότι ο ηθοποιός μεταμφιεσμένος ως άστεγος έδινε 100 δολάρια στους άστεγους. Ο ίδιος, διευκρίνισε ότι πρόκειται για μέρος της προώθησης της ταινίας του.

Πάντως, ο Ρίτσαρντ Γκιρ είχε στο παρελθόν ντυθεί άστεγος κι είχε καθίσει επί ώρες σε πεζοδρόμιο της Νέας Υόρκης, στα πλαίσια διενέργειας κοινωνικής έρευνας.

Ολόκληρο το ποστ του Ρίτσαρντ Γκιρ

«Γεια σας, Ρίτσαρντ Γκιρ εδώ. Μου έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη το ότι κάποιος πόσταρε στο Facebook μια φωτογραφία μου, ως άστεγος στους δρόμους της Νέας Υόρκης, η οποία είχε πάνω από 1,6 εκατομμύρια likes και περισσότερα από μισό εκατομμύριο shares».

Κι ενώ η ιστορία που συνοδεύει τη φωτογραφία είναι φανταστική (ειδικά το κομμάτι με τα 100 δολάρια), φαίνεται ότι άγγιξε κάποιους ανθρώπους κι αυτό είναι το σημαντικό.

Θέλω να μάθω τι ήταν αυτό που άγγιξε τον κόσμο και τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί, ώστε να επιτευχθεί κάτι όμορφο και σημαντικό, που θα κάνει τους άστεγους αδελφούς και αδελφές μας ευτυχισμένους.

Η εικόνα είναι από την ταινία «Time Out Of Mind», η οποία θα βγει στους κινηματογράφους αυτό το φθινόπωρο, και ακολουθεί την πορεία ενός άστεγου άνδρα στη Νέα Υόρκη.

Θέλω να συμμετέχω στη συζήτηση για το θέμα των αστέγων και την επίδραση που αυτό έχει στη ζωή τους. Ο σκηνοθέτης της ταινίας θα δεχτεί ερωτήσεις, αυτή την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, στη σελίδα της Jena στο Facebook.

Ελπίζω ότι θα μας ακολουθήσετε όλοι. Περιμένουμε με ενθουσιασμό να δούμε τι θα γίνει. Παρακαλώ! Κάντε εδώ τις ερωτήσεις σας και μοιραστείτε τις ιστορίες σας.



Θα τα πούμε σύντομα, Ρίτσαρντ».

ΠΗΓΗ: antenna.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!