Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Τις αισθήσεις του ανέκτησε ο Λαμάρ Οντομ... μετά από αρκετά 24ωρα αγωνίας έπειτα από την κατάρρευσή του σε οίκο ανοχή στη Νεβάδα.

«Ξύπνησε, μίλησε», είπε εκπρόσωπος της οικογένειάς του. Στο πλευρό του ήταν η Κλόε Καρντάσιαν, η εν διαστάσει σύζυγός του, στην οποία είπε μία κουβέντα, πριν κλείσει ξανά τα μάτια του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρώην προπονητή του, Τζιμ Χάρικ, η Καρντάσιαν του εκμυστηρεύτηκε πως ο Οντομ αντέδρασε όταν εκείνη έσκυψε και του είπε «Λαμάρ, σε αγαπώ».

Σύμφωνα με το E! News ο πρώην σταρ του NBA- που πήρε την κάτω βόλτα τα τελευταία χρόνια- άνοιξε τα μάτια του, είδε την Καρντάσιαν και της είπε «Γεια σου μωρό μου», σήκωσε τους αντίχειρές του και κοιμήθηκε ξανά. Ο 35χρονος αναπνέει πλέον χωρίς υποστήριξη.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς έγινε κατά την τριήμερη επίσκεψη του πρώην αστέρα του μπάσκετ στον οίκο ανοχής, όπου ξόδεψε 75.000 δολάρια, καθώς αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων που θα δείξουν τι ακριβλώς προκάλεσε το σοκ το οποίο υπέστη. Πάντως, ο Οντομ φέρεται να είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, αλκοόλ, και 10 συμπληρωμάτων που πωλούνται ως «φυτικό Viagra». Τελικά, βρέθηκε χωρίς της αισθήσεις του την Τρίτη, με λευκές και κόκκινες ουσίες να βγαίνουν από τη μύτη και το στόμα του.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!