Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ο Κρις Ροκ θα παρουσιάσει την τελετή απονομής των Όσκαρ του 2016
“Κοιτάξτε ποιος επέστρεψε”. Με αυτήν την ανάρτηση στο Twitter, συνοδευόμενη από μία φωτογραφία του ιδίου να κρατά ένα Όσκαρ,ο γνωστός κωμικός Κρις Ροκ ανακοίνωσε (λίγο πριν το κάνει επισήμως και η Ακαδημία) ότι θα είναι ο παρουσιαστής της επόμενης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, τον Φεβρουάριο του 2016.
Οι παραγωγοί της βραδιάς Ντέιβιντ Χιλ και Ρέτζιναλντ Χάντλιν έπλεξαν το εγκώμιο του 50χρονου κωμικού. “Ο Κρις Ροκ είναι πραγματικά ο MVP της βιομηχανίας του θεάματος. Κωμικός, ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός, σκηνοθέτης, ντοκιμαντερίστας – τα έχει κάνει όλα. Θα είναι ένας καταπληκτικός παρουσιαστής!”, δήλωσαν.

Η πρόεδρος της Ακαδημίας, Σέριλ Μπουν Άιζακς, ανέφερε για τον Ροκ ότι η φωνή του έχει καθορίσει μία ολόκληρη γενιά, ενώ και ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας Ντον Χάντσον δήλωσε ότι “δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι”.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Κρις Ροκ θα αναλάβει την παρουσίαση των Όσκαρ, αφού το είχε ξανακάνει το 2005, μία χρονιά όπου η τηλεθέαση είχε χτυπήσει... κόκκινο.

Ο Κρις Ροκ είναι γνωστός διεθνώς ως κωμικός stand-up, ωστόσο μετρά πολλές συμμετοχές και σε κινηματογραφικές ταινίες, όχι μόνο ως ηθοποιός, αλλά και ως παραγωγός ή σκηνοθέτης, ενώ έχει... δανείσει και τη χαρακτηριστική του φωνή στον Μάρτι από τη “Μαδαγασκάρη”. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές παραγωγές, καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Η 88η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου του 2016, στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ.
Categories: ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!