Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015


Το Facebook θέλει να γνωρίσει τον προγραμματισμό στους γονείς και τους κηδεμόνες, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με αυτόν ως επάγγελμα. Αυτό θα γίνει μέσα από το νέο website TechPrep που λάνσαρε το κοινωνικό μέσο.

Το TechPrep θα κάνει περισσότερο γνωστό το επάγγελμα του προγραμματιστή, τις δυνατότητες εξέλιξης που παρέχει και παράλληλα θα βοηθήσει στην καριέρα τους και θα χρηματοδοτήσει ικανούς προγραμματιστές.

Το TechPrep είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά και τα Ισπανικά και θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη διάδοση του coding στις κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν μεγάλη έκθεση –και ευκαιρίες– σε αυτόν, όπως είναι οι γυναίκες και οι έγχρωμοι.



Το TechPrep κάνει διακριτούς τους ρόλους που έχει ο αναλυτής δεδομένων, ο technical art director και ο ηλεκτρολόγος μηχανικός. Λέει ότι ο μέσος [ετήσιος] μισθός ενός προγραμματιστή είναι $62.000, ενώ δεν παραλείπει να αναφέρει ότι ταλαντούχοι μπορεί να λαμβάνουν αποδοχές εκατομμύριων αμέσως μετά την αποφοίτηση τους από εταιρείες όπως το Facebook και η Google.

Πηγή: e-pcmag.com
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!