Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

O ράπερ Τουπάκ σκηνοθέτησε τον θάνατό του;
Μια απίστευτη αποκάλυψη –η εγκυρότητα της οποίας ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διασταυρωθεί- κάνει εδώ και μερικές ημέρες τον γύρο του (μουσικού κυρίως) κόσμου.
Ένας συνταξιοδοτημένος αστυνομικός, ονόματι Ντέιβιντ Μάγερς, αποκάλυψε στους οικείους του, λίγο πριν πέσει σε κώμα, πως ο ράπερ Τουπάκ Σακούρ (ή 2Pac) τον πλήρωσε 1.5 εκατομμύρια δολάρια (πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ) προκειμένου να σκηνοθετήσει τον θάνατο του, το 1996.
Ο Μάγερς, που έκτοτε δεν έχει συνέλθει απ’ το κώμα, ισχυρίζεται πως η δολοφονία του 25χρονου ράπερ ήταν στημένη, και μάλιστα συνέβαλε και ο ίδιος σε αυτό.
«Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι έκανα. Ντρέπομαι που ξεπουλήθηκα με αντάλλαγμα τα χρήματα. Δεν μπορώ να πεθάνω χωρίς να πω την αλήθεια», φέρεται να έχει δηλώσει ο αστυνομικός.
Σύμφωνα με τον Μάγερς, περισσότεροι από 30 άνθρωποι δωροδοκήθηκαν με σημαντικά ποσά προκειμένου να βοηθήσουν τον Τουπάκ να σκηνοθετήσει τον θάνατό του: ανάμεσα σε αυτούς που δέχτηκαν να συμμετάσχουν σε αυτή την -συνωμοσιολογικού επιπέδου- υπόθεση συμπεριλαμβάνονται γιατροί, ιατροδικαστές και αρκετοί μάρτυρες.
Όπως τόνισε ο Μάγερς, τα νήματα κινούσε ο Σουτζ Νάιτ, ο τέως ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας του Τουπάκ, που βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστεί για δολοφονία.
Ο Νάιτ ήταν εκείνος που πρότεινε στον ράπερ να πληρώσει 50.000 δολάρια ώστε, μετά την υποτιθέμενη δολοφονία του, να μεταφερθεί άλλο πτώμα στο νεκροτομείο κι όχι ο ίδιος ο Σακούρ, ο οποίος θα συνέχιζε να ζει με άλλη ταυτότητα.
Ο Τουπάκ δολοφονήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1996 σε ένα κεντρικό δρόμο του Λας Βέγκας, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Η υπόθεση της δολοφονίας του δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και αποτέλεσε πηγή θεωριών συνωμοσίας για πολλά χρόνια.
in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!