Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Φελίπε Ρέγες:
«Πόλεμο» χαρακτήρισε τον νοκ άουτ προημιτελικό της ερχόμενης Τρίτης (14/9, 19:30) με την εθνική Ελλάδας ο Φελίπε Ρέγες. Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε έμφαση στις δηλώσεις του στο αήττητο της «επίσημης αγαπημένης» μέχρι στιγμής στο Ευρωμπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας τόσο του Ρούντι Φερνάντεθ που έχασε τους τελευταίους δύο αγώνες λόγω τραυματισμού στη μέση, όσο και του Παού Γκασόλ που τραυματίστηκε στο πόδι στην προθέρμανση του αγώνα με την Πολωνία χθες. Τόσο ο Φερνάντεθ, όσο και ο Γκασόλ ακολούθησαν θεραπευτική αγωγή σήμερα.
«Έχουμε μπροστά μας δύο ημέρες για να επιστρέψουν οι τραυματίες, αφού την Τρίτη (15/9) έχουμε... πόλεμο, με μία ομάδα που δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Ελλάδα και για να πάρουμε τη νίκη, θα πρέπει να είμαστε όλοι καλά. Στα νοκ άουτ ματς οι παίκτες θα πρέπει να παίξουν σχεδόν τέλεια. Το παιχνίδι της Τρίτης είναι το κλασικό που θέλουν όλοι να αγωνιστούν. Η Ελλάδα είναι ένας πλήρες σύνολο, με παίκτες σε όλες τις θέσεις. Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας μία πρόκληση και δεν έχει καμία σχέση το παρελθόν. Θα είναι σαν... τελικός».
Ο Ρέγες αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του τα δύο τελευταία χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, Γιάννη Μπουρούση: «Κάνει ένα τρομερό τουρνουά. Αλλά, η Ελλάδα είναι ένα συμπαγές σύνολο που παίζει καλή άμυνα, δεν έχει χάσει ακόμα, ενώ πάντα θέλει να μας δίνει τον τίτλο του φαβορί».
Όταν ρωτήθηκε για τους τραυματίες, Ρούντι Φερνάντεθ και Παού Γκασόλ, απάντησε: «Είμαστε καλά, εκτός από τους μυϊκούς τραυματισμούς. Αλλά, την Τρίτη όλοι θα είναι καλά και θα θέλουν να παίξουν. Ο Πάου είναι μια χαρά, θα προσπαθήσει να προπονηθεί αύριο (14/9)».
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!