Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015


Έτοιμη να βάλει το τέταρτο στεφάνι είναι σύμφωνα με το περιοδικό Ok η Jennifer Lopez στο πλευρό του καλού της Casper Smart.

Όπως υποστηρίζει το περιοδικό, το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή του πριν από λίγους μήνες σχεδιάζει έναν λιτό γάμο σε κλειστό κύκλο στο σπίτι της τραγουδίστρια στα Χάμπτονς τον Οκτώβριο.

«Κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει το γάμο της κρυφό γιατί δεν θέλει να της γκρινιάζουν για το αν έχει πάρει τη σωστή απόφαση», είπε στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της JLo.

Η Λατίνα super star έχει ήδη παντρευτεί τρεις φορές, το 1997 με τον Οτζάνι Νόα, τον 2001 με τον Κρις Τζουντ, και το 2004 με τον Μαρκ Άντονι, με τον οποίο έχει αποκτήσει και τα δύο της παιδιά.

Τον Μάρτιο του 2015 το TMZ είχε αποκαλύψει ότι η Jennifer και ο Casper δεν είχαν χωρίσει τον Ιούνιο του 2014, αλλά όλο αυτό ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για να προωθήσει την τελευταία της ταινία η τραγουδίστρια.

Όπως και να έχει, από τον περασμένο Απρίλιο οι φήμες οργιάζουν ότι η JLo και ο κατά πολύ νεότερός της Casper ετοιμάζουν τον γάμο τους και μάλιστα ότι το ζευγάρι έχει ετοιμάσει και προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο δίνει στον χορευτή 20 εκατ. δολάρια, ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο σε περίπτωση που χωρίσουν.

ΠΗΓΗ: star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!