Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015


Μπορεί όταν πριν ένα μήνα το «Mega Με Μία» έριχνε τίτλους τέλους ο Μάρκος Σεφερλής να είχε υπονοήσει πως θα τον δούμε και του χρόνου στον αέρα του πρωινού, αλλά μέσα σε ένα μήνα άλλαξαν πολλά και φαίνεται ότι ο κωμικός ηθοποιός δεν τα βρήκε τελικά με το κανάλι της Μεσογείων.

Mάλιστα όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr σε συνέντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικό αυτή την εβδομάδα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως:

«Πριν ξεσπάσει η κρίση, είχε γίνει μια συζήτηση με τους υπεύθυνους του σταθμού, όπου μου είπαν ότι ήταν πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της εκπομπής και αντίστοιχα κι εγώ τους είπα ότι θα ήθελα να ξανακάνω το Πρωινό γιατί ήταν κάτι που μου άρεσε. Η κουβέντα έμεινε εκεί και είπαμε ότι θα συζητήσουμε ξανά μόλις ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο».

Φαίνεται λοιπόν πως η συζήτηση παρά τις καλές προθέσεις δεν κατέληξε κάπου, και έτσι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε μια φωτογραφία από την τελευταία εκπομπή του «Mega με Μία», ανακοινώνοντας επίσημα ότι του χρόνου δεν θα τον δούμε στο πρωινό.

Πηγή: star.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!