Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Τη διάθεση 30.000 εισιτηρίων με €19 για ταξίδια προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη και €39 για ταξίδια από Αθήνα, ανακοίνωσε η Aegean.

Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει από σήμερα 8/7/2015 έως 10/7/2015 ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 14/07/2015 έως 15/9/2015.

Οι ναύλοι είναι στην κατηγορία GoLight και περιλαμβάνουν τη μεταφορά μίας χειραποσκευής βάρους έως 8 κιλά, ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean, www.aegea.air.com, ή για αγορά με μετρητά από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της εταιρείας.

Οι ναύλοι δεν συμπεριλαμβάνουν χρέωση κάρτας πληρωμής. Για συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες όπως Aegean Bonus Visa και Aegean Visa Cyprus δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση αλλαγής κράτησης (rebooking fee) και χρέωση διαφοράς ναύλου, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του εισιτηρίου

. Ο ναύλος GoLight που ισχύει για τις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη είναι 19€ με εξαίρεση το δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη για το οποίο ο ναύλος GoLight είναι €39.

Σε περίπτωση κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας (801 11 20000) οι ναύλοι επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση συναλλαγής. Όλοι οι ναύλοι προσφοράς είναι διαθέσιμοι και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

http://www.fpress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!