Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ο Μπιλ Κόσμπι φέρεται να πλήρωσε γυναίκες για να μην μιλήσουν
Νέες αποκαλύψεις έρχονται να βαρύνουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος κατηγορείται για σειρά σεξουαλικών κακοποιήσεων: Οι New York Times (NYT) υποστηρίζουν πως ο ηθοποιός είχε παραδεχθεί ότι είχε δώσει χρήματα σε γυναίκα ώστε να μην πει πως είχαν ερωτική συνεύρεση.

Η αναφορά φέρεται να περιλαμβάνεται σε κατάθεσή του προ δεκαετίας, σε αντιδικία που είχε κλείσει με συμβιβασμό. Η συνήθως καλά πληροφορημένη εφημερίδα επικαλείται γνώση εκείνης της κατάθεσης, στην οποία δόθηκε πρόσφατα πρόσβαση.

H υπόθεση εκείνη αφορούσε την Αντρέα Κόνσταντ, που εργαζόταν στο πανεπιστήμιο Temple και είχε κατηγορήσει τον Μπιλ Κόσμπι πως της είχε δώσει ηρεμηστικά χάπια ώστε να την παρασύρει.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο Κόσμπι στο πλαίσιο εκείνης της υπόθεσης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς σε ανάλογα περιστατικά και είπε πως είχε δώσει χρήματα, μετά την επαφή, ώστε να μην μάθει η γυναίκα του τι είχε κάνει.

Στην κατάθεσή του επίσης, ο Κόσμπι εμφανίζεται, σύμφωνα πάντα με τους ΝΥΤ, να περιγράφει τον εαυτό του ως «καρδιοκατακτητή» που, μεταξύ άλλων, ήξερε να «αναγνωρίζει τα σημάδια ερωτικού ενδιαφέροντος».
Newsroom ΔΟΛ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!