Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015


Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα (20:00 Νovasports 1) την Σπάρτακ Τρνάβα από τη Σλοβακία, στον πρώτο του αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στη «μάχη» μπαίνει και ο Ατρόμητος, που δοκιμάζεται την ίδια ώρα (20.00, Novasports 2) με αντίπαλο την ΑΪΚ Στοκχόλμης στη Σουηδία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να... καθαρίσει αν γίνεται από σήμερα την πρόκριση και αναμένεται να παραταχθεί με την 11άδα που συνέτριψε την Λοκομοτίβα στον προηγούμενο γύρο.

Ο Ιγκόρ Τούντορ στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως ο Λούκας προορίζεται για βασικός στην ενδεκάδα, ανεξάρτητα από τις συζητήσεις που γίνονται για να παραχωρηθεί στην Λα Κορούνια. Είπε ακόμη πως τον ενδιαφέρει η ομάδα του και όχι ο αντίπαλος και ο στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και στους ομίλους.

«Ένα σκορ ασφαλείας είναι ο στόχος» της ομάδας της Θεσσαλονίκης όπως ξεκαθάρισε ο Ρόμπερτ Μακ.
Φαβορί της αναμέτρησης τον ΠΑΟΚ έχρισε ο τεχνικός της Σπάρτακ Τρνάβα,Γιουράι Γιάραμπεκ.
Από 19 παίκτες αποτελείται η αποστολή του «Δικεφάλου» καθώς τραυματίες και εκτός μάχης είναι οι Πόζογλου, Αθανασιάδης (έκανε ατομικό), Γλύκος (έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης) και Χαρίσης.

Οι παίκτες που θα βρεθούν στη διάθεση του Τούντορ είναι οι: Όλσεν, Μελίσσας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Μαντούρο, Κάτσε, Σαββίδης, Κοροβέσης, Πέλκας, Μακ, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Μυστακίδης, Κουλούρης.

Διαιτητής θα είναι ο 36χρονος Νορβηγός πακιστανικής καταγωγής Σβέιν Ερικ Εντβαρτσεν.

Ατρόμητος για αποτέλεσμα στη Στοκχόλμη

Ένα σκορ που θα του επιτρέψει να έχει ελπίδες για πρόκριση στη ρεβάνς θα ψάξει απόψε (20:00 Νοvasports 2) ο Ατρόμητος στην Στοκχόλμη απέναντι στην ΑΪΚ. Η ομάδα του Περιστερίου θα επιδιώξει ένα νέο «διπλό», έπειτα  από αυτά που πέτυχε απέναντι στην Άλκμααρ (0-2) πρόπερσι και τη Σεράγεβο (1-2) την περσινή σεζόν, φιλοδοξώντας στη ρεβάνς της επόμενης βδομάδας να πανηγυρίσει την είσοδο στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου υποστήριξε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ότι οι Σουηδοί είναι πιο έτοιμοι, καθώς έχουν δώσει 17 ματς έως τώρα, τονίζοντας, ωστόσο, ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Την αποστολή του Ατρομήτου αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ.

Oι ρεβάνς θα γίνουν στις 6 Αυγούστου.
real.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!