Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015


Σαν σήμερα 21 Ιουλίου, ο Ρόμπιν Ουίλιαμς θα γινόταν 64 ετών, αν η θηλιά της κατάθλιψης δεν τον έσφιγγε τόσο σφιχτά στις 11 Αυγούστου ώστε να τον οδηγήσει στην απονενοημένη πράξη που έριξε στο πένθος την οικογένεια του αλλά και τους φίλους του κινηματογράφου.
Ο αγαπητός Ρόμπιν, μπορεί να έχει μια πολύ επιτυχημένη φιλμογραφία, ωστόσο μια σειρά ταινιών του «έκαψε» την καρδιά καθώς όσο και να προσπάθησε, δεν συμμετείχε ποτέ. Και μάλιστα σειρά ταινιών με σουπερ ήρωες. Άλλωστε ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν γνωστός για το πάθος του σε comic και βιντεοπαιχνίδια ή αλλιώς. Geek κουλτούρα…
Batman (1989)
Καλός ο Cristian Bale και ο Christopher Nolan, αλλά τον Batman του Tim Burton δεν τον ξεπέρασαν. Η Warner Bros ήθελε διακαώς τον Jack Nicholson για τον ρόλο του Joker, αλλά εκείνος δίσταζε. Έτσι στράφηκε προς τον Robin Williams pου είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του. Λίγο πριν την συμφωνία, ο Jack Nicholson έθεσε τον εαυτό του πρόθυμο για τον ρόλο και το αποτέλεσμα το ξέρουμε.
joker
Batman Forever (1995)
Ο Robin Williams, μετά το προηγούμενο «κρέμασμα» από την Warner, ούτε ήθελε να ακούει για τις ταινίες της. Η εταιρία όμως του ζήτησε δημόσια συγνώμη και του πρόσφερε τον ρόλο του Riddler στον Batman Forever. Καλλιτεχνικές (και όχι μόνο) διαφορές του Tim Burton και του Micheal Keaton με την παραγωγή, ανάγκασαν την εταιρία να το αναθέσει στον σκηνοθέτη Joel Schumacher και αυτός με τη σειρά του, να επιλέξει τον Jim Carrey στον ρόλο που είχε «καπαρώσει» ο Robin Williams.
batmanforever
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Schoolofrock.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!