Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

SamsungFoldableDisplay
H Samsung φέρεται να ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο Galaxy με εύκαμπτη αναδιπλούμενη οθόνη, σύμφωνα με τη σχετική φημολογία.
Το SamMobile επικαλείται πηγές μέσα από την Samsung σχετικά με αυτό που ήταν μέχρι σήμερα γνωστό ως Project Valley ή Project V, το οποίο φέρεται να βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών και δεν αποκλείεται να το δούμε να παίρνει σύντομα σειρά για την γραμμή παραγωγής. Το Project V αφορά σε μία συσκευή που θα έχει δύο αναδιπλούμενες οθόνες και μπορεί να υποστηρίξει χειρονομίες για την εκτέλεση εντολών.
Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για την συσκευή που ετοιμάζει η Samsung, αλλά είναι γεγονός ότι η εταιρεία θέλει να παρουσιάσει συσκευές με εξελιγμένες τεχνολογίες οθόνης μέχρι το 2016. Το ενδιαφέρον της Samsung για συσκευές με αναδιπλούμενη οθόνη είναι εμφανές, ενώ θεωρείται ότι το Samsung Galaxy S6 Edge είναι ένα πρώτο δείγμα γραφής για το πώς φαντάζεται η κορεάτικη εταιρεία τις κυρτές οθόνες στα μοντέλα.
Επισήμως, η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις σχετικές φήμες, αλλά έχει δηλώσει το ενδιαφέρον της για την παρουσίαση ανάλογων συσκευών στο μέλλον, ενώ τονίζει ότι έχει στην κατοχή της αρκετές πατέντες σχετικά με κυρτές, αναδιπλούμενες και εύκαμπτες οθόνες που δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει αργότερα.
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!