Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015


Η Apple ξεκινά άμεσα την παραγωγή για τα iPhone επόμενης γενιάς, όπως αναφέρει το Bloomberg, και τα νέα μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με δυνατότητες Force Touch.

Το Force Touch, που το είδαμε να εφαρμόζεται για πρώτη φορά με το ρολόι της Apple, είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι σε θέση να διακρίνει ανάμεσα σε ένα light tap και ένα σκληρότερο παρατεταμένο πάτημα, επιτρέποντας μια σειρά από νέες κινήσεις και νέα χαρακτηριστικά στην διεπαφή του χρήστη.

Τα δύο νέα iPhones θα διατηρήσουν τις ίδιες 4.7 και 5.5-ιντσών μεγέθους οθόνες, με εξωτερική σχεδίαση που θα είναι σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητη.

Η KGI Securities και ο αναλυτής Ming-Chi Kuo πρότεινε πως η προσθήκη του Force Touch θα μπορούσε να κάνει το νέο iPhone 0,2 χιλιοστά παχύτερο, αλλά δεν είναι σαφές αν είναι φήμη ή κάτι πιο εμπεριστατωμένο.

Επειδή ο σχεδιασμός των νέων iPhones θα παραμείνει ο ίδιος, οι πηγές του Bloomberg πιστεύουν ότι η τελική συναρμολόγηση θα πάει χωρίς προβλήματα, αλλά προειδοποιούν ότι ο όγκος παραγωγής θα μπορούσε να επηρεαστεί από την προσφορά και την απόδοση των οθονών για τις συσκευές.

Η Apple έχει εργαστεί για να προσθέσει το Force Touch σε όλη την γκάμα των προϊόντων της.

Η Apple αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της επόμενης γενιάς “iPhone 6s” και “iPhone 6s Plus” το Σεπτέμβριο. Άλλες φήμες σχετικά με τη συσκευή εικάζουν ότι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια βελτιωμένη κάμερα, 7000 series ποιότητα από αλουμίνιο, και μια νέα επιλογή χρώματος σε ροζ χρυσό.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!