Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

«Και εκεί που στρίβω, ξαφνικά πετάγεται ένα τανκ»
Η 18χρονη οδηγός ενός ταπεινού, μικρού αυτοκινήτου έστριψε αφηρημένη σε έναν περιφερειακό δρόμο έξω από το Λίππε της βορειοδυτικής Γερμανίας, αλλά διέφυγαν της προσοχής της μερικά... τανκ που περνούσαν εκείνη την ώρα.

Το πρώτο τεθωρακισμένο της οχηματοπομπής έλιωσε ολόκληρο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, αλλά ευτυχώς η κοπέλα είχε κάτι παραπάνω από την τύχη της πρωτάρας...

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας, πριν τις εννέα, στην κοινότητα Ντέτμολντ έξω από το Λίππε. Η κοπέλα έστριψε για να μπει στην οδό Panzerringstrasse: Μέχρι και το όνομα έπρεπε να την βάλει σε σκέψεις -κυριολεκτικά, σημαίνει «περιφερειακός των τανκ»- αλλά ίσως ήταν πολύ νωρίς το πρωί.

Το μικρό αυτοκίνητο της 18χρονης βρήκε μπροστά του το πρώτο τεθωρακισμένο της οχηματοπομπής, ένα Challenger 2, το οποίο χειριζόταν ένας 24χρονος Βρετανός. Ο χειριστής είδε το αυτοκίνητο αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει το τανκ.

Το τεθωρακισμένο πέρασε πάνω από το μπροστινό τμήμα, λιώνοντάς το, αλλά η κοπέλα κατάφερε να βγει μόνη της από τη θέση του οδηγού χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με την αστυνομία. Το αυτοκίνητο, φυσικά, αχρηστεύτηκε.
in.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!