Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Γύρω στα πέντε εκατομμύρια δολάρια ξόδεψε ο Bruce Jenner, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε Caitlyn Jenner και να υιοθετήσει τον τρόπο ζωής, που πάντα ονειρευόταν. Το radaronline δημοσίευσε μια λίστα με τα έξοδα που έκανε η ίδια, προκειμένου να αποκτήσει γυναικεία εμφάνιση. Η ιστοσελίδα απευθύνθηκε στον κορυφαίο πλαστικό χειρούργο Anthony Youn, με τη βοήθεια του οποίου δημοσίευσε τα πρώτα έξοδα της τηλεστάρ.

Η ίδια αρχικά υπεβλήθη σε facelift και πλαστική επέμβαση στον λαιμό, που συνολικά κόστισαν 12.000 δολάρια. Παράλληλα, πραγματοποίησε ανόρθωση φρυδιών, που στοίχισε 8.000 δολάρια, ενώ φυσικά έκανε και βλεφαροπλαστική κόστους 5.000 δολαρίων. Στη συνέχεια, έβαλε εμφυτεύματα στα χείλη και τα μάγουλα, αξίας 1.000 και 5.000 δολαρίων αντίστοιχα. Τον Απρίλιο, η Caitlyn ξόδεψε 9.000 δολάρια, προκειμένου να αποκτήσει πλούσιο στήθος, ενώ… έσκασε άλλες 9.000 δολάρια για ρινοπλαστική. Τέλος, στα μέσα Μαΐου προχώρησε στην πιο δραστική επέμβαση, προκειμένου να αποκτήσει γυναικεία γεννητικά όργανα, διαδικασία που στοίχισε μεταξύ 10.000 και 20.000 δολαρίων.

Ο Youn αναφέρει πως η Jenner υπεβλήθη σε μια ακόμη επέμβαση στο πρόσωπο, ώστε να κάνει τα χαρακτηριστικά της περισσότερο θηλυκά, γεγονός που την έκανε κατά 12.000 δολάρια φτωχότερη. Σε ό, τι αφορά στην παρθενική της εμφάνιση στο Vanity Fair, η Caitlyn έδωσε 200 δολάρια για τον εκπληκτικό κορσέ, που φορούσε και 7.000 δολάρια για τη δημιουργία του Zac Posen. H ανακαίνιση του σπιτιού της στο Μαλιμπού στοίχισε 3.575 εκατομμύρια δολάρια και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας της γύρω στις 150.000 δολάρια, ενώ η ίδια έδωσε μόλις 28 δολάρια, προκειμένου να αλλάξει τα στοιχεία της στο δίπλωμα οδήγησης.


http://www.seleo.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!