Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

skype-translator-preview-open
Το Skype Translator Preview είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες συστημάτων με λειτουργικό σύστημα Windows 8 και ανώτερο.
Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη από το Windows Store της Microsoft και μπορεί να λειτουργήσει σε όσους έχουν λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 ή Windows 10 Preview στον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή. Με το Skype Translator Preview μπορεί κανείς να ακούει σε πραγματικό χρόνο τη μετάφραση των όσων λέει ο συνομιλητής του στην βιντεοεπικοινωνία σε κάποια άλλη γλώσσα από την μητρική του.
Αυτό θεωρείται επαναστατικό για τη διευκόλυνση της online επικοινωνίας. Η τεχνολογία πάνω στην οποία είναι βασισμένο το Skype Translator Preview είναι το Text To Speech, ή αλλιώς TTS.
Ουσιαστικά, η Microsoft αποφάσισε να καταργήσει την διαδικασία signup για την δοκιμαστική εκδοχή του Skype Translator Preview. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται τέσσερις γλώσσες, τα αγγλικά, τα ισπανικά, τα ιταλικά και τη γλώσσα των Μανδαρίνων.
Για όσους επιλέγουν την γραπτή ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων μέσω Skype, υποστηρίζονται 50 διαφορετικές γλώσσες. Για να γίνει χρήση του εργαλείου, ο χρήστης επιλέγει μία επαφή, ενεργοποιεί το Skype Translator Preview και έπειτα περιμένει για λίγο μέχρι να γίνει η επεξεργασία των λόγων των δικών του και του συνομιλητή του, προκειμένου να ακούσει ή να διαβάσει την μετάφραση στη γλώσσα του.
pestaola.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!