Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Η Kim Kardashian πριν γίνει διάσημη είχε
επιτυχημένη εταιρεία στο eBay.

Μπορεί σήμερα η 34χρονη Kim Kardashian να "τρέχει" μια αυτοκρατορία, με το reality "Keeping Up with the Kardashians," - το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται πάλι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια για 100 εκατ. Δολάρια - να έχει εφαρμογή video game με το όνομά της, να έχει εκδώσει selfie book και να διαθέτει 31 εκατ. followers στο Instagram, όμως τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι.

Σύμφωνα με το Forbes η Kardashian κέρδισε 28 εκατ. δολάρια, το 2014 ενώ ήταν ανάμεσα στα 100 άτομα με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2015, σύμφωνα με το Time.

Η Kardashian ήδη από την εφηβεία της ξεκίνησε την δουλειά και την καριέρα της στις πωλήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η ίδια σε συνέντευξή της, είχε δουλέψει σε κατάστημα ρούχων για 4 χρόνια στα 16 της. Μάλιστα όπως σημειώνει, τότε ήταν που ο πατέρας της την έβαλε να υπογράψει συμβόλαιο πως θα ήταν υπεύθυνη για τα πάντα. "Αν έκανα ζημιά στο αυτοκίνητο θα έπρεπε να την πληρώσω η ίδια", αναφέρει.

Όπως σημειώνει, κατά την διάρκεια "μποτιλιαρίσματος" χτύπησε ένα άλλο αμάξι. Δεν έκανε μεγάλη ζημιά αλλά έπρεπε να πληρώσει η ίδια.

Ήταν κατά την διάρκεια της δίκης του O. J. Simpson, όπου ο πρώην αθλητής και ηθοποιός κατηγορούνταν για την δολοφονία της γυναίκας του. Δικηγόρος του ήταν ο πατέρας της Kardasian. Μόλις ό άνθρωπος που τράκαρε άκουσε το όνομά της, της έκανε μήνυση και ζήτησε ένα σωρό λεφτά, τα οποία έπρεπε να πληρώσει η ίδια, αναφέρει η διάσημη τηλεπερσόνα.

Έτσι η Kardashian, άρχισε να δουλεύει σε μαγαζιά με ρούχα για να ξεπληρώσει.

Κατά την διάρκεια της εργασίας της σε διάφορα μαγαζιά, ανακάλυψε το online shopping και τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

Έτσι ξεκίνησε τη επιχείρησή της. Αγόρασε πέντε ζευγάρια παπούτσια Manolo Blahnik για 700 δολάρια και τα πούλησε για 2.500 δολάρια το ζευγάρι.

Όπως εξηγεί η Kardashian, την βοήθησε στην δουλειά της το γεγονός ότι "έχει μάτι" και βλέπει ποιο ρούχο θα γίνει μόδα και για το οποίο οι άνθρωποι θα ήθελαν να πληρώσουν για να το αγοράσουν.

Μετά από αυτό η Kardashian έφτιαξε μία επιχείρηση, όπου βοηθούσε τις διάσημες φίλες της να "καθαρίσουν τις ντουλάπες τους", πουλώντας ρούχα που δεν χρειάζονταν πια.

Σήμερα η Kardashian ακόμα χρησιμοποιεί το eBay για να πουλά πράγματα που δεν χρειάζεται. Μεταξύ των ετών 2013-2014 η Κardashian πούλησε παλιά της ρούχα και έβγαλε 212.000 δολάρια

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!