Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Champions League: Στον τελικό η Μπάρτσα με ανώδυνη ήττα στο Μόναχο
Καθαρά... διαδικαστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα στο Μόναχο, καθώς οι Καταλανοί είχαν “καθαρίσει” την πρόκριση στον τελικό του Champions League με το 3-0 του πρώτου αγώνα, κι έτσι η ήττα τους στην Allianz Arena με 3-2 ήταν εντελώς ανώδυνη.

Οι Βαυαροί μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με κεφαλιά του Μπενάτια στο 7', η οποία αναπτέρωσε τις λίγες ελπίδες τους για πρόκριση.

Όμως τις ελπίδες αυτές ήρθε να γκρεμίσει οριστικά ο Νεϊμάρ: Ο Βραζιλιάνος άσος, με δύο δικά του γκολ στο 15' και στο 29' έβαλε την Μπαρτσελόνα μπροστά στο σκορ, κλειδώνοντας παράλληλα και την πρόκριση για τους Καταλανούς.

Το μόνο που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ με γκολ του Λεβαντόφσκι στο 59' και του Μίλερ στο 74' και να έχουν να λένε ότι κέρδισαν, έστω και χωρίς αντίκρυσμα, την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης αυτήν την περίοδο.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό, που θα είναι είτε η Ρεάλ Μαδρίτης είτε η Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται το βράδυ της Τετάρτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, στον επαναληπτικό του 2-1 του Τορίνο.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!