Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ο απίθανος Μέσι νίκησε τον... άγιο Νόιερ
Ούτε ο... άγιος Νόιερ δεν μπορούσε να γλιτώσει την Μπάγερν Μονάχου από την ήττα στη Βαρκελώνη, κόντρα σε μία φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα, αφού ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε δράση στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού και με δύο δικά του τέρματα οδήγησε τους “μπλαουγκράνα” στη νίκη με 3-0 που τους δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Ο Γερμανός γκολκίπερ κρατούσε με νύχια και με δόντια το 0-0 στο Καμπ Νου, πότε με δύσκολες επεμβάσεις σε τετ α τετ (όπως στο 12' με τον Σουάρες και στο 40' με τον Ντάνι Άλβες) και πότε επιδεικνύοντας το ταλέντο του ως λίμπερο (όπως στο 61', όταν σταμάτησε τον Νεϊμάρ σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου), όμως μετά το 75'... “ξύπνησε” ο μέχρι τότε εξαφανισμένος Μέσι και πήρε το παιχνίδι πάνω του.

Ο Αργεντίνος σταρ της Μπαρτσελόνα “χτύπησε” στο 77' με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, στο οποίο ούτε ο Νόιερ δεν μπορούσε να αντιδράσει, ενώ πριν οι Γερμανοί προλάβουν να συνέλθουν, στο 80' ο Μέσι έκανε και πάλι το θαύμα του: μετά από εντυπωσιακή ντρίμπλα πάνω στον Μπόατενγκ (ο οποίος... ζαλίστηκε και έπεσε στο έδαφος από το κόλπο του Αργεντίνου) πλάσαρε με ψηλοκρεμαστό σουτ στην απέναντι γωνία τον Νόιερ, κάνοντας το 2-0.

Οι Βαυαροί όχι μόνο δεν κατάφεραν στη συνέχεια να απειλήσουν σοβαρά τους Καταλανούς για να πετύχουν ένα πιθανόν κρίσιμο εκτός έδρας γκολ, αλλά δέχθηκαν και τρίτο γκολ στην αντεπίθεση, αυτή τη φορά από τον Νεϊμάρ, και πλέον η Μπαρτσελόνα βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του Champions League.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!