Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Αντιμέτωπη με ένα περίεργο περιστατικό ήρθε η αστυνομία στη Βομβάη της Ινδίας, όταν συνέλαβε τον Ανίλ Γιαντάβ, με την κατηγορία ότι έκλεψε το χρυσό κολιέ μιας γυναίκας.

Μετά από έρευνα, η αστυνομία εντόπισε το κόσμημα στην κατοχή του άντρα, αλλά… μέσα του! Ο συλληφθείς το είχε καταπιεί! Οι ακτινογραφίες στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ολοκάθαρα το κολιέ στο στομάχι του κι εκείνος παραδέχθηκε την πράξη του. Οι γιατροί του νοσοκομείου στη Βομβάη ανέλαβαν την δύσκολη και… «βρωμερή» αποστολή, να κάνουν τον Ανίλ να «αποβάλλει» το κολιέ ώστε να μην προκληθεί πρόβλημα στον ίδιο, αλλά και να επιστραφεί στην ιδιοκτήτριά του.

Ο μόνος τρόπος ήταν να υποβληθεί ο άντρας σε ειδική δίαιτα που θα έφερνε αποτέλεσμα στην όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη αποβολή του χρυσού κολιέ από μέσα του. Ο Γιαντάβ έφαγε μέσα σε λίγες ώρες περισσότερες από 60 μπανάνες, σε συνδυασμό με γάλα και αντιοξέα, και το αποτέλεσμα ήταν η… «γέννηση» του χρυσού κολιέ από τον πρωκτό του το επόμενο πρωί.

Το εν λόγω αντικείμενο έχει αξία 1000 περίπου ευρώ, ενώ η 52χρονη ιδιοκτήτρια δήλωσε ότι δεν πρόκειται να το ξαναφορέσει και πως θα το παραδώσει στον κοσμηματοπώλη της να το φτιάξει από την αρχή. Λογική η κυρία…

http://www.ksipnistere.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!