Τρίτη 28 Απριλίου 2015


Τον τελευταίο καιρό είναι όλο και περισσότερες οι φήμες που θέλουν την Nokia να επανέρχεται στην αγορά των κινητών τηλεφώνων.

Η συμφωνία της Nokia με την Microsoft λήγει το 2016 και ήδη αρκετοί πιστεύουν ότι η εταιρεία ετοιμάζει από τώρα τα επόμενα της smartphones, όπως σας αναφέραμε από σχετικό δημοσίευμα του Recode για το θέμα.

Τις φήμες ενίσχυσε η υποτιθέμενη δήλωση του CEO της Nokia China, Mike Wang, για συσκευές Android από την Nokia που θα κυκλοφορήσουν το 2016 και θα κατασκευάζονται στην Κίνα.

Η ύπαρξη της δήλωσης του Mike Wang διαψεύδεται απο την Nokia, με την εταιρεία να λέει, με μία λιτή ανακοίνωση στη σελίδα της, ότι δεν έχει στα σχέδια της, επί του παρόντος, να παράγει ή να διαθέσει καταναλώτικές συσκευές: "These reports are false, and include comments incorrectly attributed to a Nokia Networks executive. Nokia reiterates it currently has no plans to manufacture or sell consumer handsets".

Η εταιρεία έχει στραφεί στον τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, με την πρόσφατη εξαγορά της Alcatel-Lucent να θέτει απένταντι της τις Ericsson και Huawei. Όμως, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το πώς θα κινηθεί η εταιρεία στο μέλλον, σε ό,τι αφορά τις καταναλωτικές συσκευές.

Πηγή: e-pcmag.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!