Παρασκευή 17 Απριλίου 2015


Το BeautifulPeople.com ιδρύθηκε στη Δανία το 2000 και μέχρι το 2009 είχε γίνει προσβάσιμο σε όλο τον πλανήτη. Θεωρείται η ελίτ των dating site και για να γίνει ένα νέο μέλος αποδεκτό, υπάρχει μια περίοδος ψηφοφορίας 48 ωρών που τα μέλη του αντίθετου φύλου αποφασίζουν αν ο νέος χρήστης είναι αρκετά ελκυστικός ώστε να γίνει μέρος των ‘όμορφων’ του πλανήτη.
Από την έναρξή του, έχουν απορριφθεί 7,5 εκατομμύρια χρήστες που δήλωσαν επιθυμία και έκαναν αίτηση στο site ενώ πριν από λίγο καιρό ολοκληρώθηκε ένα “ξεκαθάρισμα” το οποίο διέγραψε 3000 μέλη του που η διαχείρηση έκρινε πως είχαν πια πάψει να πληρούν τις προϋποθέσεις και είχαν αφεθεί… Για την ώρα τα ενεργά μέλη του είναι λίγο περισσότερα από 800.000.
Το BeautifulPeople.com δημιούργησε λοιπόν τη λίστα των χωρών με τους ομορφότερους ανθρώπους χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που αποκαλύπτουν τις εθνικότητες με τα περισσότερα και τα πιο εύκολα αποδεκτά μέλη.   Το Top 10 διαμορφώθηκε ως εξής:   Bραζιλία Γαλλία ΗΠΑ Νορβηγία Αργεντινή Καναδάς Δανία Ιταλία Ισπανία Σουηδία Οι λόγοι εξηγούνται στο βίντεο που συνοδεύει τη λίστα:

Πηγή: lifo.gr

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!