Πέμπτη 16 Απριλίου 2015



H Mercedes-Benz διακρίθηκε σε τρεις κατηγορίες του θεσμού "World Car Awards 2015". Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ο Christoph Horn, Head of Global Communication Passenger Cars Mercedes-Benz και ο Rob Moran, Director Mercedes-Benz USA Communications, παρέλαβαν τα βραβεία ως εκπρόσωποι της μάρκας με το «αστέρι». Η μεγαλύτερη διάκριση ήρθε για τη Mercedes-Benz C-Class, η οποία κέρδισε τον τίτλο του "World Car of the Year 2015". Η S-Class Coupé ψηφίστηκε ως "World Luxury Car 2015", ενώ, η σπορ Mercedes-AMG GT πήρε  το βραβείο του "World Performance Car 2015".
Η Mercedes-Benz ήταν η μόνη εταιρεία του κλάδου  που κατάφερε να έχει πέντε υποψήφια αυτοκίνητα στους φιναλίστ – επιδόσεις που δεν έχουν προηγούμενο στην 11χρονη ιστορία του θεσμού των βραβείων "World Car of the Year". Η διεθνής κριτική επιτροπή του θεσμού απαρτίζεται από 75 γνωστούς συντάκτες αυτοκινήτου.
Η μάρκα είχε διακριθεί και σε προηγούμενες ψηφοφορίες: το 2014 η S-Class κέρδισε στην κατηγορία "World Luxury Car". Το 2012 η S 250 CDI BlueEFFICIENCY πήρε το βραβείο στην κατηγορία "World Green Car", ενώ, το ίδιο βραβείο είχε κερδίσει το 2007 η E 320 BlueTEC.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!