Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αρχικά το Viber ξεκίνησε ως μία instant messaging υπηρεσία, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα γρήγορα κι εύκολα, και ταυτόχρονα, αντίπαλο δέος στο WhatsApp που ίσως είναι η δημοφιλέστερη εφαρμογή σε αυτή την κατηγορία.

Οι χρήστες μπορούσαν να ανταλλάξουν φωτογραφίες, βίντεο-μηνύματα , φωνητικά μηνύματα, αυτοκόλλητα, emoticons, καθώς επίσης, να δημιουργήσουν ομαδικά μηνύματα για ομάδες μέχρι και 100 συμμετέχοντες, να κατεβάσουν αυτοκόλλητα από τη Συλλογή αυτοκόλλητων, κάνοντας τα μηνύματα ακόμα πιο διασκεδαστικά.

Στην πορεία -μεταξύ άλλων λειτουργιών- προστέθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων σε ποιότητα HD, ενώ εκτός από τη mobile έκδοση, το Viber απέκτησε και desktop έκδοση για υπολογιστές, «χτυπώντας» στα ίσια το Skype.

Τώρα το Viber φέρνει -εκτός από το chat- και παιχνίδια στους περίπου 236 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες του σε ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία μπορείς να βρεις στα «Περισσότερα».

Οι δοκιμές που προηγήθηκαν σε πέντε χώρες τους προηγούμενους δύο μήνες ήταν ενθαρρυντικές κι έτσι ήρθε η στιγμή του παγκόσμιου λανσαρίσματος, μία κίνηση που είναι σίγουρο ότι θα αυξήσει τα διαφημιστικά έσοδα της εταιρείας, αλλά και το χρόνο παραμονής των χρηστών εντός της εφαρμογής.

Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα στην έκδοση του Viber για τις iOS και τις Android συσκευές και πρόκειται για τα ακόλουθα τρία: Viber Candy Mania, Viber Pop και Wild Luck Casino.

http://www.seleo.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!