Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Champions League: Ζευγάρωσαν τις νίκες Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους
Ζευγάρωσε τις νίκες η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς μετά το 2-1 στο Μάντσεστερ, οι “μπλαουγκράνα” επικράτησαν και στο Καμπ Νου με 1-0 στον επαναληπτικό, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ράκιτιτς στο 31' με πλασέ, μετά από σέντρα του Μέσι. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, αν και είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 78', όταν ο Αγκουέρο κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος, όμως ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε και κράτησε το 1-0, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση, όμως ο Χαρτ πρόλαβε τον Νεϊμάρ στο τετ α τετ.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Γιουβέντους πέρασε σαν... σίφουνας από το Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, “ζευγαρώνοντας” κι αυτή τις νίκες κόντρα στην Ντόρτμουντ με το εμφατικό 3-0 (είχε κερδίσει 2-1 στο Τορίνο).

Η Γιουβέντους προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Τέβες που αιφνιδίασε τον Βαϊντενφέλερ, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 70' ο Μοράτα προ κενής εστίας, μετά από ασίστ του Τέβες. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Τέβες με ωραίο σουτ στο 79'.

Έτσι, οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League είναι οι:

Ρεάλ Μαδρίτης
Πόρτο
Μπάγερν Μονάχου
Παρί Σεν Ζερμέν
Ατλέτικο Μαδρίτης
Μονακό
Μπαρτσελόνα
Γιουβέντους
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!