Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Από το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησε η διαδικασία βεβαίωσης των οφειλών του ΕΕΤΑ για ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων. Πώς θα μάθετε αν είστε ένας από αυτούς; Δείτε όλες τις εναλλακτικές λύσεις με τις οποίες θα σας φτάσουν τα «κακά νέα».

Η εφορία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι μπορεί να αργεί αλλά δεν… ξεχνά.

Έτσι, όσοι αφήσατε απλήρωτες μια ή περισσότερες δόσεις του «χαρατσιού της ΔΕΗ», θα μπορέσετε να δείτε αν ανήκετε πλέον στη μεγάλη οικογένεια των οφειλετών του δημοσίου μέσα από τους ακόλουθους δρόμους:

1. Μπορείτε –με τους κωδικούς του Taxisnet- να επισκεφτείτε την «προσωποποιημένη πληροφόρηση»

2. Μπορείτε να περιμένετε την αποστολή email κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα

3. Η 3η λύση είναι να περιμένετε την αποστολή έγγραφης ειδοποίησης κάτι που αναμένεται να συμβεί επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από τη στιγμή που η οφειλή βεβαιώνεται με σημερινή ημερομηνία, οι φορολογούμενοι θα έχουν χρόνο μέχρι το τέλος Απριλίου για να πληρώσουν. Η εφάπαξ πληρωμή, θα μπορεί να γίνει και από τη Δευτέρα. Όσοι όμως το επιθυμούν, μπορούν να εντάξουν την οφειλή στην ρύθμιση των 100 δόσεων.

Η εμφάνιση των οφειλών γίνεται σταδιακά και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ της Παρασκευής. Συνολικά, απλήρωτες δόσεις –μία ή περισσότερες- άφησαν ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ενώ το συνολικό ποσό της οφειλής διαμορφώνεται στα 350 εκατ. ευρώ.

http://www.fpress.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!