Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015


Tα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας είναι το μεγαλύτερο θαύμα της σημερινής εποχής και βοηθούν στην ψυχαγωγία, στη μείωση του άγχους και στην πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες.
Η κατάχρησή τους όμως, φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα και την αποξένωση μεταξύ των ανθρώπων.

Σίγουρα έχετε δει τέτοια άτομα που ενώ κάθονται μαζί σας στο τραπέζι και θα έπρεπε να επικοινωνούν με το βλέμμα και τα λόγια τους μαζί σας, είναι χωμένοι στην οθόνη του κινητού ή του tablet, απορρίπτοντας την εμπειρία και τη χαρά που θα έπρεπε να βιώνουν και να απολαμβάνουν με την παρέα σας.

Αν σας έχει κουράσει η συνεύρεση με ανθρώπους που δεν έχουν τίποτε να πουν μεταξύ τους, εκτός από το να κάνει like ο ένας στο προφίλ του άλλου, αν αναπολείτε την τελευταία φορά που καθίσατε κάπου για να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε χωρίς να σας ενοχλεί ο ήχος της φορητής συσκευής σας, υπάρχει λύση.

Η Digital Detox Holidays έρχεται να προσφέρει προτάσεις για προορισμούς σε όλο τον κόσμο όπου το Wi-Fi και το σήμα για τα κινητά τηλέφωνα….δεν υπάρχουν!

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό και παράλληλα μια μοναδική ευκαιρία για αποτοξίνωση από οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία και τον διαδικτυακό μικρόκοσμό μας.
Οι μαγευτικοί προορισμοί θα σας χαρίσουν τις στιγμές ηρεμίας που τόσο πολύ έχετε ανάγκη, θα σας αποσυνδέσουν από τη σύγχρονη πραγματικότητα και θα βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με μια άλλη πτυχή του εαυτού σας που είχατε ξεχάσει ότι υπάρχει...

Αφήνουμε στην άκρη το στρες και τα «έξυπνα» κινητά και πάμε να γεμίσουμε τις «δικές» μας μπαταρίες σε μέρη όπως:
1. Red Mountain Resort - Γιούτα, ΗΠΑ
2. Lake Placid Lodge στην περιοχή Adirondacks στις ΗΠΑ
3. Lifehouse Spa - Έσσεξ, Αγγλία
4. Teton Lodge - Jackson Hole, ΗΠΑ
5. Via Yoga – Μεξικό
6. Kimpton Monaco –Σικάγο, ΗΠΑ
7. Echo Valley Ranch & Spa – British Columbia, Καναδάς
8. Serra Cafema – Ναμίμπια
9. Uma Paro – Μπουτάν
10. Petit St Vincent – Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες
11. Wadi Rum Desert Camp – Ιορδανία
Περισσότερα στο www.digitaldetoxholidays.com
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!