Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015


Το χιονοδρομικό κέντρο Courchevel βρίσκεται σε ένα σύμπλεγμα τριών κοιλάδων στις Γαλλικές Άλπεις όπου ενώνονται 5 χωριά και αποτελεί το στολίδι της περιοχής. Η φήμη του χιονοδρομικού κέντρου το έχει αναδείξει σε επίκεντρο ενδιαφέροντος όλων των διασήμων και οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του το κάνουν να συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών που επιθυμούν να απολαύσουν πολυτελείς χειμερινές διακοπές.
Στο Courchevel υπάρχει και κάτι που διαφέρει από τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία του.
Πρόκειται για ένα τελεφερίκ το οποίο έχει μετατραπεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου από την ιστοσελίδα Airbnb. Το εν λόγω δωμάτιο κρέμεται στον αέρα σε ύψος 2.700 μέτρων πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο και όπως είναι φυσικό προσφέρει μία ανεπανάληπτη θέα στην περιοχή.
Το δωμάτιο-τελεφερίκ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερα άτομα σε έναν χώρο όμορφο και ιδιαίτερα προσεγμένο με όλες τις ανέσεις.
Η ιστοσελίδα Airnb η οποία ειδικεύεται στην ενοικίαση ξεχωριστών καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο, προσφέρει μέσα από έναν διαγωνισμό τη δυνατότητα σε τέσσερις τυχερούς να απολαύσουν την διαμονή τους στο ξεχωριστό αυτό δωμάτιο, επιβραβεύοντας τις 24ωρες αποδράσεις.
Μετά την διαμονή των επισκεπτών, το βαγόνι θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση και θα μεταφέρει απλώς τους επίδοξους σκιέρ στις πλαγιές του βουνού. Εξετάζεται όμως και το ενδεχόμενο να παραταθεί η λειτουργία του από τη στιγμή που θα υπάρξει ζήτηση και εφόσον θα κριθεί ικανό ώστε να αντεπεξέλθει με επιτυχία στις δύσκολες συνθήκες διαμονής στο κενό!
echoes.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!