Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015


Ο 9χρονος Γκάρφιλντ είναι μία γάτα της οποίας τα ίχνη χάθηκαν το 2007, ωστόσο χάρη στην έρευνα ενός κέντρου προστασίας γατών, ο ιδιοκτήτης του αιλουροειδούς εντοπίστηκε και το τετράποδο επέστρεψε μετά από 7 χρόνια στο σπίτι του, στο Κάρντιφ της Ουαλίας.
Ο Γκάρφιλντ φαίνεται πως όλα αυτά τα χρόνια περιφερόταν στην περιοχή Σεντ Μέλονς, πολύ κοντά στο σπίτι του, ενώ τη φροντίδα του από τον Δεκέμβριο του 2012 την είχε αναλάβει μία γυναίκα, η οποία θεώρησε ότι πρόκειται για κάποιο αδέσποτο.
Πριν από λίγες ημέρες και ενώ αδυνατούσε να συνεχίσει να τον φροντίζει, η γυναίκα μετέφερε τον Γκάρφιλντ στο κέντρο προστασίας γατών του Μπρίτζεντ, όπου διαπιστώθηκε ότι το αιλουροειδές έφερε πάνω του ένα μικροτσίπ.
Μετά από έρευνα, εντοπίστηκε η κα Κάλντερ, ιδιοκτήτρια του Γκάρφιλντ, παρόλο που είχε μετακομίσει στο Ράμνεϊ, μια περιοχή στα ανατολικά του Κάρντιφ.
«Πετάω στα σύννεφα που επέστρεψε στο σπίτι. Δεν έπαψα ποτέ να τον σκέφτομαι και να αναρωτιέμαι πού μπορεί να είναι», δήλωσε η ευτυχισμένη ιδιοκτήτρια της γάτας, η οποία συνάντησε ξανά το κατοικίδιό της την Τρίτη.
Όσο για τον Γκάρφιλντ, έδειξε κι εκείνος τη χαρά του, γλείφοντας το πρόσωπο της ιδιοκτήτριάς του.
naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!