Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Είναι ένας από τους πιο εξωτικούς προορισμούς στον πλανήτη. Και μόνο το όνομα της χώρας είναι ικανό να σε "ταξιδέψει" σε μαγευτικά μέρη, παραδεισένιες παραλίες, πυκνή ζούγκλα και φυσικά… ωραίους ανθρώπους!
 
Βάλτε και λίγη σάμπα για ηχητικό υπόβαθρο, ετοιμάστε και μια καϊπιρίνια και… φύγατε για Βραζιλία!

Για όσους ετοιμάζονται για ένα ταξίδι στη μαγευτική Βραζιλία, ή σκοπεύουν να το κάνουν κάποια στιγμή στο μέλλον, δείτε παρακάτω τι δεν πρέπει να λείπει από την "to-do" λίστα σας.

1. Ανεβείτε στο λόφο Corcovado στο Ρίο ντε Τζανέιρο  

Στην κορυφή του λόφου βρίσκεται το γνωστό άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή. Από εκεί θα θαυμάσετε μια υπέροχη, πανοραμική θέα στο Ρίο ντε Τζανέιρο που θα σας κόψει την ανάσα. 

2. Για το "St Tropez" της Βραζιλίας… πάτε κατά Buzios μεριά


Στη Βραζιλία θα συναντήσετε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου. Κι αν στο σκηνικό προσθέσετε και τις καλλίγραμμες καλλονές με τα καυτά μπικίνι και τους γυμνασμένους νεαρούς που επιδίδονται σε "ποδο-βόλεϋ"… τότε η εμπειρία πηγαίνει σε "άλλα επίπεδα".
Για μια γεύση από "St Tropez" αλά Βραζιλία κατευθυνθείτε στην παραλιακή πόλη Buzios, που βρίσκεται κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

3. Στους καταρράκτες του Ιγκουασού 


Αν σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε στη Βραζιλία, δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία του νότιου ημισφαιρίου.

4. Για "άγριες" καταστάσεις στη ζούγκλα του Αμαζονίου


Αναζητήστε μια εναλλακτική εμπειρία στα βάθη της πλούσιας ζούγκλας του Αμαζονίου και γνωρίστε τη Φύση στα καλύτερά της!
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!