Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Τις τέλειες διακοπές για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά έχει ετοιμάσει για εσάς το μαγικό Sikyon Coast Hotel & Resort, στο Ξυλόκαστρο!

Το ξενοδοχείο που είναι ανοικτό και το χειμώνα δημιούργησε μοναδικά εορταστικά πακέτα διαμονής και διασκέδασης, προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και της ανάγκες όλων!

Σε μια πανέμορφη παραλία του Koρινθιακού που συνορεύει με το μοναδικό αισθητικό πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου, το «Sikyon Coast Hotel» προσφέρεται για χαλαρωτικές αποδράσεις σε 40 μοντέρνας αισθητικής δωμάτια με όλες τις ανέσεις.

Σημείο αναφοράς η βίλα του ποιητή Άγγελου Σικελιανού, μοναδικό αρχιτεκτονικό κτίσμα των αρχών του 20ού αιώνα που δεσπόζει μέσα στον κατάφυτο κήπο του ξενοδοχείου.



Απολαύστε την εξαιρετική φιλοξενία, την προσεγμένη γαστρονομία αλλά ατέλειωτες βόλτες στη γύρω περιοχή! Η πολύ κοντινή απόσταση του ξενοδοχείου από την Αθήνα (λιγότερο από 1,5 ώρα) επιτρέπει την οικονομική και εύκολη πρόσβαση.



Βόλτες στο χιονοδρομικό κέντρο της Ζήριας, σε αμπελώνες και οινοποιεία, ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης στο spa, βόλτες στην ακρογιαλιά, διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και ακαταμάχητες γαστρονομικές εμπειρίες σας περιμένουν καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών!




Για το διάστημα 19/12/2014-08/01/2015, ισχύουν ειδικά πακέτα 4 διανυκτερεύσεων σε deluxe δίκλινο με θέα θάλασσα. Το πακέτο περιλαμβάνει ημιδιατροφή, δύο συνεδρίες μασάζ, πρόγραμμα παιδικής απασχόλησης και live dj sets την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στα €120 ανά διαν/ση. Ένα παιδί έως 12 ετών διαμένει δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών και έκπτωση 50% για το δεύτερο. Επίσης, πακέτο 4 διαν/σεων σε deluxe τρίκλινο, με τις ίδιες παροχές, στα €160 ανά διαν/ση.



Στα γεύματα της ημιδιατροφής συμπεριλαμβάνονται το εορταστικό δείπνο Παραμονής των Χριστουγέννων και Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.



To Resort

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου, διαφόρων τύπων, με υπέροχη θέα στο δάσος ή τη θάλασσα, είναι διακοσμημένα με ζεστά γήινα χρώματα και πλήρως εξοπλισμένα, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες: από ρομαντικές αποδράσεις μέχρι οικογενειακές διακοπές σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.



Ζήστε γαστρονομικές εμπειρίες στο εστιατόριο μεσογειακών γεύσεων Palmer’s δίπλα στην παραλία. Το όνομα του εστιατορίου βασίζεται στο όνομα της Εύας Πάλμερ, συζύγου και μούσας του ποιητή Άγγελου Σικελιανού.



Αφεθείτε στο ατμοσφαιρικό cocktail bar με θέα στον Κορινθιακό. Στο πλήρως εξοπλισμένο Physis Spa & Health Center θα χαλαρώσετε με jacuzzi και σάουνα και θα απολαύσετε μασάζ και άλλες θεραπείες με φυσικά ελληνικά προϊόντα.


Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό και για την διοργάνωση μικρών συνεδρίων και εταιρικών εκδηλώσεων, αφού διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο μέσα σε μια κομψή αίθουσα με θέα στο πευκοδάσος.

news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!