Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης δέχτηκε τελικά το αίτημα του Ερασιτέχνη Άρη, ο Λάμπρος Σκόρδας δεν θα διοικήσει στην ΠΑΕ, και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την εκκαθάριση της ΠΑΕ και την συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική!

Πιο αναλυτικά, λίγο μετά τις 9 ο Ειρηνοδίκης Αθανάσιος Σπυρόπουλος, ανακοίνωσε την απόφασή του,η οποία ήταν να γίνει αποδεκτή η αίτηση ανάκλησης από πλευράς ΑΣ και ΚΜΑ της απόφασης, σύμφωνα με την οποία διοριζόταν προσωρινή διοίκηση στην ΠΑΕ Άρης, οι Λάμπρος Σκόρδας, Νικήτας Ματθαίου και Στέφανος Τσιόνκης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι διορίζονται πλέον διοίκηση στην ΠΑΕ οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Λάκης Κλεώπας και Κώστας Κωνσταντινίδης, που αποτελούν την… πρόταση των δύο μεγαλομετόχων. Οι τρεις τους θα προχωρήσουν τις διαδικασίες για την λύση της εταιρείας με τον Άρη να συμμετέχει πλέον στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όσο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, περνάει στα… χέρια του ΑΣ Άρης, που θα λάβει τις αποφάσεις σχετικά με το σχήμα που θα το… τρέξει. Αυτό θα γίνει άμεσα μέσω έκτακτου δ.σ. που θα διεξαχθεί πιθανότατα μέχρι το μεσημέρι. Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής ο Γιώργος Γαλανός έχει επίσημα εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει το τμήμα (όχι ως ιδιοκτήτης), ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να συσταθεί μία επιτροπή (χωρίς Γαλανό) που θα τρέξει την ομάδα με μέλη του ερασιτέχνη (Ραμπότας). Επίσης στον απαλλαγμένο από τα χρέη Άρη είναι πιθανή η εμπλοκή Αρειανών επιχειρηματιών.

http://thessports.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!