Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Όποιος καεί με τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι, λέει η γνωστή παροιμία... Κι αυτό θα κάνει στο εξής ένας 52χρονος άνδρας από τα Τρίκαλα.

Λάτρης του γιαουρτιού, έπεσε με τα μούτρα στον... κεσέ και δεν κατάλαβε εγκαίρως, πριν να φάει την πρώτη κουταλιά, πως ήταν ασβέστης.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το thessalianews.gr, σηκώθηκε από τον απογευματινό του ύπνο και κατευθύνθηκε στην κουζίνα, όπου στο τραπέζι είδε ένα κουβαδάκι του ενός κιλού να τον περιμένει. Πήρε ένα κουτάλι και κατάπιε την πρώτη (και τελευταία) κουταλιά. Αντί όμως να νιώσει εκείνη την δροσιστική επίγευση του στραγγιστού γιαουρτιού, αισθάνθηκε να καίγεται όλο του το στόμα και το στομάχι, αφού το κουβαδάκι είχε μέσα ασβεστοπολτό!

Όπως αποκαλύφθηκε, η αδερφή του άτυχου άνδρα έβαλε το κουβαδάκι στο τραπέζι ώστε εκείνος να το δει πριν φύγει για το χωριό όπου ζει η μητέρα τους, η οποία ζήτησε λίγο ασβέστη για τα δέντρα της αυλής. Ωστόσο δεν πρόλαβε να τον ενημερώσει, και ο 52χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στην στοματική κοιλότητα και στον οισοφάγο.

http://www.seleo.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!