Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Αν, όπως πολλοί από εμάς, έχετε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας στο διαμερίσματός σας, βλέποντας το επί σειρά 10 ετών Sex and the City και καταμετρώντας τα ζεύγη παπουτσιών σας, και τώρα απλά προσεύχεστε ότι μια μέρα, η Κάρι και η παρέα της μπορεί να επιστρέψουν με κάποιο τρόπο στην μικρή οθόνη... προετοιμαστείτε γιατί σύμφωνα με τον τωρινό δημιουργό των σειρών της εταιρίας HBO, Michael Patrick King, αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Ο Michael Patrick King εργάζεται σκληρά για την επιστροφή της δημοφιλούς σειράς, για το πώς η σχετικά νέα υπηρεσία της συνεχούς ροής(streaming) θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αναβίωση του Sex and the City, το οποίο ολοκλήρωσε την έκτη και τελευταία σεζόν του το 2004.

«Με τη νέα υπηρεσία streaming, όλα τα στοιχήματα είναι ανοικτά», είπε ο Michael Patrick King. «Υπάρχει μια ευκαιρία της αναβίωσης της σειράς ιντερνετικά, αλλά δεν έχω ιδέα ποια θα είναι η ανταπόκριση του κοινού».

«Όσον αφορά το Sex and the City, το γεγονός και μόνον ότι εξακολουθεί να είναι τόσο ζωντανό, και όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να αναρωτιούνται γι αυτά τα κορίτσια, ποτέ δεν ξέρεις. Θα μπορούσε να επανέλθει κάποιο στιγμή. Όλα τα στοιχήματα είναι ανοικτά».

Φυσικά, υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να συμβεί πριν επανέλθει: Για να πάρει το πράσινο φως, προφανώς, είναι αναγκαία η συμμετοχή της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, της Κιμ Κατράλ, της Κριστίν Ντέιβις, της Σίνθια Νίξον και των υπόλοιπων συμπρωταγωνιστών.

Όμως, μπορεί κάποια από εσάς να έχει ένα όνειρο... και να στείλει πρόσκληση στο Facebook στις κυρίες της σειράς για μία νύχτα ξεφαντώματος… όπου ποτέ δεν ξέρεις αν τελικά αυτό θα σε κάνει να πρωταγωνιστήσεις κι εσύ μαζί τους στην επαναφορά της πολυσυζητημένης σειράς.


Πηγή: elle.com
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!