Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

To θέμα έχει γίνει το επίκεντρο στις γυναικείες συζητήσεις πολλές φορές, αλλά και είναι συχνά ένα γεγονός που ανησυχεί τους άντρες. Μετράει τελικά το μέγεθος του αντρικού μορίου ή όχι; Και αν η απάντηση είναι καταφατική, πόσο μεγάλο πρέπει να είναι, για να θεωρεί ένας άντρας ότι δεν αφήνει «παραπονεμένη» την σύντροφό του;
Το μέγεθος του αντρικού μορίου απασχολεί επιστήμονες, ζευγάρια, γυναίκες και άντρες ξεχωριστά, αλλά η οριστική απάντηση δεν έχει ακόμα δοθεί. Ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβηκε στο Youtube από την AsapScience προσπαθεί να εξηγήσει πότε το μεγάλο μέγεθος παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά και πότε αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί μειονέκτημα…
Στο βίντεο ο Mitchell Moffitt εξηγεί ότι αν και μελέτη που έγινε το 2013 δείχνει ότι οι γυναίκες ελκύονται από ένα μεγάλο πέος, κάποιες φορές, όταν αυτό έχει μέγεθος μεγαλύτερο από 7,6 εκατοστά χωρίς να είναι σε στύση, θα μπορούσε να είναι σημάδι προβλημάτων για το ζευγάρι!
Πάντως, στο βίντεο διευκρινίζεται ότι αν ένα μεγάλο πέος θα μπορούσε να αποτελεί πρόβλημα για κάποιες γυναίκες, οι γκέι άντρες το προτιμούν.

Οι επιστήμονες βέβαια τονίζουν ότι το μέγεθος του πέους από μόνο του δεν αποτελεί κριτήριο για επιλογή συντρόφου, αφού συνήθως ανάλογα με την προσωπικότητα του συντρόφου και πολλά άλλα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν, εξελίσσεται μια σχέση και το αντρικό μόριο αποκτά κάθε φορά την αξία που του δίνει ο εκάστοτε σύντροφος, η οποία δεν εξαρτάται απαραίτητα από κάποια εκατοστά παραπάνω η λιγότερα.
Πηγή: protothema.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!