Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Στις αρχές του περασμένου μήνα ένα απίστευτο σεξουαλικό σκάνδαλο συγκλόνισε τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ.

«Πρωταγωνίστριες» ήταν δύο καθηγήτριες από το το Λύκειο «Destrehan» στην πόλη Κένερ, η 32χρονη Shelley Dufresne και η 24χρονη Rachel Respess, οι οποίες είχαν συνευρεθεί -και οι δυο μαζί- ερωτικά με έναν ανήλικο μαθητή τους.

Την υπόθεση αποκάλυψε ο 16χρονος τότε μαθητής, μιλώντας στους συμμαθητές του για τα… καμώματά του.

Τώρα, η υπόθεση κάνει ξανά τον γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ καθώς μια από τις δύο καθηγήτριες, η μητέρα τριών παιδιών Shelley Dufresne, ζητά από τους δικαστές να άρουν τους περιορισμούς που της έχουν επιβάλλει.

Η 32χρονη, η οποία αφέθηκε ελεύθερη από την φυλακή με εγγύηση 200.000 δολαρίων και με την προϋπόθεση ότι θα έμενε σε κατ ‘οίκον περιορισμό -με εξαίρεση κάποιες περιορισμένες και ιδιαίτερα σημαντικές περιστάσεις- ζητά να εξεταστούν ξανά οι όροι της ποινής που της επιβλήθηκε.

Συγκεκριμένα, μέσω του δικηγόρου της, ζητά να μπορεί να βγαίνει από το σπίτι της μερικές ώρες για να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο, αλλά και να παρακολουθεί κάποια μαθήματα γυμναστικής.

Τα αιτήματα της 32χρονης θα εξεταστούν από τις αμερικανικές δικαστικές αρχές στις 25 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες, οι οποίες κατηγορούνται για σεξουαλική αποπλάνηση και βιντεοσκόπηση των ερωτικών τους περιπτύξεων με μαθητή τους, θα επιστρέψουν στα δικαστήρια στις αρχές του Ιανουαρίου.

http://www.4news.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!