Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δράση του ζευγαριού κανίβαλων της Βραζιλίας, που σκότωνε γυναίκες και στη συνέχεια τις έκανε γέμιση στις πίτες που πουλούσε στον κόσμο!

Ειδικότερα, χειροπέδες έβαλαν τρία άτομα, τα οποία κατηγορούνται ότι σκότωσαν τουλάχιστον δυο γυναίκες, τις οποίες έτρωγαν και με τη σάρκα τους γέμιζαν γλυκά.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο άνδρας, η γυναίκα του και η ερωμένη του συνελήφθησαν τον Απρίλιο του 2012 στην πόλη Γκαράνχουνς της Βραζιλίας και ομολόγησαν τα εγκλήματα, ενώ η δίκη τους ξεκινάει σε λίγες ημέρες

Πρόκειται για τους Χόρχε Μπελτράο Νεγκρομόντε ντα Σιλβέιρα, τη σύζυγό του Ιζαμπέλ Κριστίνα Πίρες και την ερωμένη του Μπρούνα Κριστίνα Ολιβέιρα ντα Σίλβα που ζούσε με το ζευγάρι. Οι 3 τους φαίνεται πώς δελέαζαν γυναίκες στο σπίτι τους με αγγελίες στις οποίες ζητούσαν νταντά.

Η αστυνομία βρήκε τα λείψανα των δύο γυναικών στην πίσω αυλή του σπιτιού τους. Κατά τη στιγμή της σύλληψής τους είπαν στην αστυνομία ότι ανήκουν σε μια αίρεση που λεγόταν «ο καθαρισμός του κόσμου και η μείωση του πληθυσμού του».

Οι αρχές είπαν ότι οι τρεις τους έφτιαχναν πίτες τις οποία έτρωγαν οι ίδιοι ή τις πουλούσαν σε γειτονικά χωριά.

Λίγο μετά τη σύλληψή τους, η αστυνομία βρήκε ένα βιβλίο 50 σελίδων με σχιζοφρενικές αποκαλύψεις γραμμένες από την Σιλβέιρα. Σε αυτές αναφέρει ότι άκουγε φωνές και είχε εμμονή με τη δολοφονία γυναικών.

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!