Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε σε ακόμα ένα ματς για τα προκριματικά του Euro 2016 η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου (και μία από τις πιο αδύναμες της Ευρώπης), τις Νήσους Φερόε, που ταπείνωσαν το απογοητευτικό μας συγκρότημα μέσα στο Στάδιο Καραϊσκάκη, παίρνοντας μία απρόσμενη νίκη με 1-0.

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν δύο δοκάρια (!), πριν φτάσουν στο γκολ τελικά με τον Έντμουντσον στο 61', μετά από εξαιρετική ενέργεια του Βάτνχαμαρ, που "άδειασε" τον Καράμπελα από τα δεξιά.

Η Εθνική μας θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στο 69' με τον Κονέ, ο οποίος έχασε απίστευτη ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ άουτ κατέληξε και το σουτ του ίδιου παίκτη στο 74'.
Όμως άτυχος στάθηκε ο Κονέ και στο 89', όταν μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια σούταρε από πλάγια θέση, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος και αφήνει την Εθνική μας στην τελευταία θέση του ομίλου, με το όνειρο της πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 να ξεθωριάζει...
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!