Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

“Πάντα πίστευα ότι υπήρχαν κάποιες ομοιότητες μεταξύ μας σε σχέση με τον τρόπο σκέψης και λήψης αποφάσεων, αν και απέχω μακράν από το να είμαι τόσο μεγάλος όσο ο Ναπολέων. Έτσι αγόρασα το καπέλο του για να δώσω νέο άνεμο στο πνεύμα επιχειρηματικότητας”, ανέφερε ο 57χρονος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας σε ανακοίνωσή του.
Ο νοτιοκορεάτης βασιλιάς του κοτόπουλου, ο οποίος προσέφερε πάνω από 1,8 εκατομμύριο ευρώ για να περιέλθει στην κατοχή του ένα δίκοχο καπέλο του Ναπολέοντα, εξήγησε ότι θεωρεί τον Γάλλο αυτοκράτορα καθοδηγητή του σύγχρονου επιχειρηματία.

“Έτρεφα πάντα μεγάλη εκτίμηση για το αδάμαστο πνεύμα του Ναπολέοντα, για τον οποίο τίποτα δεν ήταν αδύνατο. Ήταν αισιόδοξος ακόμα και στις πιο δύσκολες περιστάσεις. Ο Ναπολέων δεν είχε εύκολη ζωή όταν ήταν νέος και ήθελε να πετύχει, ποτέ δεν τα παράτησε. Ήταν επίσης ένας σχολαστικός ηγέτης, παράδειγμα για όλους τους επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένου και εμού”, δήλωσε ο Κιμ Χονγκ-Κουκ, ιδρυτής και πρόεδρος του αγροδιατροφικού κολοσσού Harim.

141117-napoleon_0739_d1924181b48ec418241681f3510fb699
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!