Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Με μια νέα ενδιαφέρουσα έκδοση, προσαρμοσμένη στα νέα οικονομικά δεδομένα, εμπλουτίζεται η γκάμα της Mercedes GLA.

Το δημοφιλές γερμανικό crossover εξοπλίζεται πλέον και με τον οικονομικό κινητήρα ντίζελ 1.5 Euro 6, ισχύος 109 ίππων στις 4.000 σ.α.λ. Ροπή 26 χλγμ. από τις 1.750-2.500 σ.α.λ.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Mercedes GLA 180 CDI είναι το μοναδικό crossover της premium κατηγορίας με κινητήρα ντίζελ 1.5, με άμεσα οφέλη τόσο στην τιμή πώλησης όσο και στο κόστος χρήσης. Να τονίσω ότι αυτό το μοτέρ είναι ένα δοκιμασμένο σύνολο. Εχει αποδείξει την αξία και την αξιοπιστία του.

Χρησιμοποιείται με επιτυχία σε αρκετά μοντέλα της γνωστής φίρμας. Καταναλώνει μικρή ποσότητα ντίζελ και έχει υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά, απόρροια των νέων τεχνολογικών διατάξεων που φέρει.

Το υπερυψωμένο αυτοκίνητο με την επιτυχημένη σχεδίαση, που προέκυψε από την καινοτόμα A Class, απαιτεί πλέον μόλις 4 λίτρα για 100 χλμ. στον μεικτό κύκλο. Οι εκπομπές CO2 περιορίστηκαν στα 105 γρ./χλμ., οπότε η ετήσια δαπάνη για τα τέλη κυκλοφορίας ανέρχεται στο ποσό των 98 ευρώ.

Η πετρελαιοκίνητη μονάδα προσφέρει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 12’’ και τελική ταχύτητα 190 χλμ./ώρα. Ο βασικός εξοπλισμός είναι πλούσιος, όπως αξίζει σε κάθε αυθεντική Mercedes. Η τιμή της βασικής έκδοσης καθορίστηκε στα 29.620 ευρώ.

real.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!