Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Το παιχνίδι με την Ελβετία στη Λουκέρνη μπορεί να ήταν φιλικό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ντροπιαστικό για την εθνική ομάδα Νέων, που ηττήθηκε με 10-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Ελβετίας.

Μιλάμε για μια ομάδα στην οποία αγωνίζονται παίκτες όπως ο Κουλούρης, ο Πόζογλου, ο Δώνης και άλλοι (υποτιθέμενοι) ανερχόμενοι αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Τράσελ (17΄ , 57΄), Τουρκές (21΄ πέν., 45΄+2), Ζακάρια (30΄), Μπιτίκι (33΄), Χούνζικερ (48΄, 61΄), Ομπερλίν (75΄, 78΄).

Μοναδικό ελαφρυντικό για την Εθνική, ότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 38΄ λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Βατουσιάδη.

Δείτε ποιοι αγωνίστηκαν για την Εθνική ομάδα των Νέων: Βασιλειάδης (65΄ Ηλιάδης), Πόζογλου (65΄ Τσολακίδης), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Τσιμίκας (46΄ Γιαλαμίδης), Καραχάλιος, Δώνης (66΄ Μπαστακός), Ρούσσος, Αρναούτογλου (55΄ Μηλιώτης), Δεληγιαννίδης (46΄ Σάλιακας), Κουλούρης (46΄ Παπαδόπουλος).

«Δεχθήκαμε γκολ σχεδόν σε κάθε επίθεση των αντιπάλων. Με το 5-0 στη ημίχρονο και το αριθμητικό μειονέκτημα επήλθε η κατάρρευση στο δεύτερο 45άλεπτο. Είχαμε απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας. Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλους τους τομείς αν θέλουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζω η ήττα αυτή να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Τζαλακώστας.

http://thessports.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!