Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Την ήττα γνώρισε από τη Φιορεντίνα μέσα στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ, με σκορ 0-1, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στη φάση των 32 του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν προβληματικοί στην άμυνα, και οι Βιόλα μπορεί να μην εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του ΠΑΟΚ στο 7', όταν ο Μπερναρντέσκι βρέθηκε ξεμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ και δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, όμως στο 38' ο Ίλισιτς ξέφυγε από την επίβλεψη των αμυντικών του ΠΑΟΚ, άνοιξε στον Βάργκας και αυτός νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Γλύκο για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, αλλά στο 62' γλίτωσαν από δεύτερο γκολ, με το σουτ του Βάργκας να σταματά στο δοκάρι, ενώ στο 65' και στο 79' ο Βάργκας και πάλι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αντεπίθεση της Φιορεντίνα.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, όμως τα καλά νέα για τον ΠΑΟΚ ήρθαν από τη Λευκορωσία, όπου η Γκινγκάμπ έμεινε στο 0-0 με την Ντιναμό Μινσκ, αφήνοντας ανοιχτό το δρόμο στο Δικέφαλο του Βορρά για κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Τα κακά νέα ήταν ωστόσο ο τραυματισμός του Σκόνδρα μόλις στο 11ο λεπτό, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα.
Η βαθμολογία του 11ου Ομίλου:

Φιορεντίνα 9
Γκινγκάμπ 4
ΠΑΟΚ 3
Ντιναμό Μινσκ 1
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!