Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Τι είναι το Ello και γιατί όλοι ξαφνικά μιλούν γι'αυτό; Τα τελευταία 24ωρα άπαντες μιλούν για ένα νέο Κοινωνικό Δίκτυο ονόματι Ello, το οποίο έχει τραβήξει για τα καλά τα βλέμματα των διεθνών τεχνολογικών ειδησεογραφικών sites και όχι μόνο.

Πολλοί το αποκαλούν ως αντι-Facebook, καθώς το Ello δεν προβάλλει διαφημίσεις στους χρήστες του, δε συλλέγει και πουλά δεδομένα των χρηστών του προς τρίτες υπηρεσίες και δε ζητά απαραίτητα πραγματικό όνομα από όσους συμμετέχουν σε αυτό.
 
Η ομάδα του Ello αποτελείται από σχεδιαστές και καλλιτέχνες, γι'αυτό και θα δείτε μία αρκετά ξεχωριστή εμφάνιση από αυτές τις οποίες έχουμε συνηθίσει στα Κοινωνικά Δίκτυα. Το Ello βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική φάση, καθώς έχουν περάσει λίγοι μήνες από τη δημιουργία του, και ενώ ξεκίνησε ως ιδιωτικό Κοινωνικό Δίκτυο μεταξύ φίλων, τώρα έχει ανοίξει τις πόρτες του σε περισσότερους χρήστες μέσω προσκλήσεων.

Οι νέοι χρήστες μπορούν να ζητήσουν να τους σταλεί πρόσκληση μέσω email, κάτι το οποίο μπορεί να πάρει πολύ καιρό λόγω της μεγάλης ζήτησης των τελευταίων ημερών, ενώ επίσης οι προσκλήσεις τις οποίες μπορούν να στείλουν οι υπάρχοντες χρήστες προς φίλους τους έχουν παγώσει, έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στη δοκιμαστική λειτουργία.

Το Ello είναι ένα ακόμη Κοινωνικό Δίκτυο το οποίο, όπως λέει η ομάδα του, σέβεται τους χρήστες του και τους δίνει ένα χώρο για να μπορούν να δημοσιεύουν τα μηνύματα τους. Οι λειτουργίες του είναι ακόμη περιορισμένες, όμως έχουν ανακοινωθεί αρκετές νέες και καθημερινά λανσάρεται και κάτι καινούριο.

Όπως φαίνεται, το Ello θα αργήσει να ανοίξει τις πόρτες του προς όλους τους χρήστες. Ωστόσο, μέχρι τότε θα αρκεστούμε στη χρήση των υπολοίπων Social Media, καθώς και στη σελίδα με όλες τις νέες και υπάρχουσες πληροφορίες του Ello.

http://www.seleo.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!