Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν είναι και εύκολο να πράγμα να σκοράρεις στο ντεμπούτο σου με μία ομάδα, όντας μεσοεπιθετικός και όχι καθαρόαιμος φορ...

Παρόλα αυτά, ο Σίλβα Κλέιτον -που σκόραρε στη νίκη της Skoda Ξάνθης επί του Λεβαδειακού το Σάββατο- έχει δημιουργήσει ένα σπάνιο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσος έχει καταφέρει να πετύχει γκολ στις τρεις από τις τέσσερις παρθενικές του εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός είχε βρει, επίσης, τα δίχτυα στα αντίστοιχα ντεμπούτα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (ένα γκολ στο 2-1 επί του Εθνικού Αστέρα, για τη Β' Εθνική το 2003-04) και με τον Παναθηναϊκό (επίσης ένα γκολ στο εκτός έδρας 2-1 επί του Αρη, το 2008-09).

Μόνο με τη Λάρισα δεν είχε καταφέρει να χριστεί σκόρερ, αλλά και πάλι είχε καταφέρει να κερδίσει το πέναλτι των «βυσσινί» στο 1-1 με τον Άρη στο Αλκαζάρ τη σεζόν 2006-07.

Έτσι δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και άσχημο το 75% που έχει ως ποσοστό ο Κλέιτον, ο οποίος παράλληλα έφτασε τα 40 τέρματα στην Α' Εθνική (18 γκολ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, 9 για τη ΑΕΛ, 12 για τον Παναθηναϊκό και 1 – για την ώρα - για την Ξάνθη).

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!