Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προηγήθηκε 3-1 της Λέστερ, αλλά τα παιδικά λάθη στην άμυνα έφεραν την ανατροπή και την ήττα με 5-3!

 Είναι χαρακτηριστικό ότι στην έδρα της Λέστερ δεν έχει νικήσει καμία ομάδα έως τώρα, καθώς Αρσεναλ και Εβερτον έφυγαν με ισοπαλία.

Ο Φαν Πέρσι στο 13' πέτυχε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντι Μαρία σκόραρε για το 2-0 και στο 17' ο Ογιόα μείωσε σε 2-1. Ο Ερέρα στο 57' σημείωσε το 3-1 για τη Γιουνάιτεντ και η Λέστερ μείωσε και πάλι στο 62' με πέναλτι του Νουτζεντ.
Δυο λεπτά μετά ο Καμπιάσο ισοφάρισε σε 3-3 και στο 79΄ η Λέστερ μπήκε μπροστά στο σκορ με 4-3 με γκολ του Βάρντι.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι στο 83' και άφησαν την Γιουνάιτεντ με δέκα παίκτες. Ο Μπλάκετ ανέτρεψε τον Βάρντι μέσα στην περιοχή και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Ο Ογιόα εκτέλεσε το πέναλτι και πέτυχε το τελικό 5-3.

***Ισόπαλο 1-1 τέλειωσε το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι. οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 66' καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζαμπαλέτα. Στο 71' η Τσέλσι προηγήθηκε 1-0, αλλά η Σίτι ισοφάρισε στο 85' με τον Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος «πλήγωσε» την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε 13 χρόνια!  Νωρίτερα η Τσέλσι έχασε ευκαιρία όταν το σουτ του Ντιέγκο Κόστα προσέκρουσε στο δοκάρι (81').

Στα άλλα ματς, η Γουεστ Χαμ νίκησε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» την Τότεναμ με 1-0, ενώ η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε εκτός έδρας της Εβερτον με 3-2. 
tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!